آدرس : اصفهان، خیابان مسجد سید، خیابان 5 رمضان، نبش کوچه 18
تلفن تماس : 33356965-031
موبایل : 09133271490

1-دستگاه تحت هر شرایطی حتماً به صورت ایستاده حمل شود
2-در مجاورت دستگاه اکسیژن ساز دستگاه های بخور سرد ، بخور گرم و رطوبت ساز به هیچ وجه قرار ندهید که منجر به مختل شدن عملکرد دستگاه میشود.
3-استفاده از محافظ برق : عملکرد ولتاژ برق شهری بر روی این دستگاه بسیار مشهود میباشد. استفاده از یک محافظ برق قدرتمند که توانایی ثابت نگه داشتن ولتاژ را داشته باشد برای این مدل دستگاه ها بسیار با اهمیت است.
4-محل قرارگیری دستگاه اکسیژن ساز: دستگاه اکسیژن ساز این توانایی را دارد تا در همه جای منزل شما نگه داری شود . اما زمان استفاده از آن باید این مطلب را در خاطر نگه دارید که حداقل یک متر از دیوار، تخت و یا تشک شما فاصله داشته باشد . کمپرسور موجود در دستگاه نیازمند هوای کافی برای ارسال به داخل دستگاه میباشد و اگر در اطراف فیلتر ورودی دستگاه هوای کافی وجود نداشته باشد نحوه عملکرد دستگاه دچار اختلال شده و اکسیژن ساز دیگر قادر نخواهد بود تا اکسیژن مورد نیاز بیمار را پاسخگو باشد. از قرار دادن دستگاه به صورت مستقیم بر روی فرش و موکت خودداری فرمایید در صورت لزوم در دستگاه بر روی سینی قرار دهید.
5-گرد و غبار: گردوغبار موجود در هوای محیط مهمترین نقش را در تعمیر و نگهداری دستگاه اکسیژن ساز بازی میکند. اگر هوای ورودی دستگاه دارای مقدار قابل ملاحظه ای گرد و غبار باشد آنگاه فیلترهای دستگاه یکی پس از دیگری دچار گرفتگی شده و این فشار زیادی را به کمپرسور دستگاه برای ورود هوا به داخل ستونهای غربالگر ناشی میسازد. از آنجایی که جدایی گردوغبار از هوای محیط غیرممکن است ولی باید از استفاده دستگاه در مناطق آلوده به گردوغبار پرهیز کرد.
6-استراحت به دستگاه: دستگاه های اکسیژن ساز به گونه ای طراحی شده اند که بتوانند در ۷ روز هفته ۲۴ ساعت روشن باشند . اما برای بیشتر استفاده کردن از دستگاه بهتر است پس از گذشت ۷-۸ ساعت دستگاه به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه خاموش شود. پس از ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بیمار میتواند دوبار ه برای بازه زمان ۷-۸ ساعته از دستگاه استفاده نماید. برای بیمارانی که دچار مشکل حاد ریوی هستند پیشنهاد میشود تا در زمان استراحت دستگاه از کپسول اکسیژن استفاده نمایند.
7-تمیز کردن لیوان مرطوب کننده : آب تمیز و جوشانده شده باید برای استفاده در لیوان مرطوب کننده قرار گیرد.آب ریخته شده در لیوان نباید از بیشینه و کمینه آن تجاوز کند
8-اقدامات پیشگیرانه عمومی و شیوه های تمیز کردن: دستگاه را در مکانهایی که اصطکاک بالا دارد بر روی چرخ حرکت ندهید این امکان وجود دارد که چرخ ها شکسته شوند.
9- شیلنگ اکسیژن باید از هرگونه گره خوردگی پارگی دور بماند
10- در هیچ حالتی نباید آب بر روی دستگاه ریخته شود
11- دستگاه نباید نزدیک آتش نگه داری شود
12- بدنه خارجی دستگاه باید همیشه تمیز نگه داشته شود
پست های مرتبط
تنگی نفس چیست؟
فروردین 10, 1400
admin
دستگاه اکسیژن ساز خانگی بخریم یا کپسول اکسیژن؟
فروردین 11, 1400
admin
زئولیت دستگاه اکسیژن ساز
فروردین 10, 1400
admin